loodgieter eindhoven

Hinder door lekkages?

Andere diensten

Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw locatie
Een waterlekkages in huis is een vervelende situatie die niet alleen schade aan het pand en hoge herstelkosten kan teweegbrengen, echter in het slechtste geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een waterlekkage kan een werkelijke hindernis zijn voor het woongenot. Daardoor is het van essentieel belang om direct actie te ondernemen zodra een waterlekkage in huis wordt gevonden.

Lekkage onder het dak

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de expertise en deskundigheid om elk type daklek op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot houtwerk. Indien nodig kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Gootsteen lekkages

De gootsteen is normaal gesproken de hoofd afvoer in de keuken Het afspoelen van borden kan er bijvoorbeeld toe leiden dat op den duur de afvoer of sifon verstopt raakt. Deze hardnekkige obstructies zijn meestal simpel te fixen. Indien opgelost kan worden dan springen onze experts met genoegen te hulp. Bovendien kunnen loodgieter Eindhoven een lekkende keukenkraan razendsnel en vakkundig oplossen.

Gesprongen of bevroren leiding

Een gesprongen leiding kan veel schade veroorzaken. Dit resulteert in vanzelfsprekend veel waterschade. Ingeval een leiding breekt, bel dan onmiddellijk een loodgieter Eindhoven. Is de leiding bevroren? Probeer deze dan niet zelf ganbaar te maken. Indien de waterpijpleiding te snel opgewarmd wordt, kunnen er vervormingen in de pijpleiding of lekken ontstaan. Voor dit soort problematiek moet altijd een monteur worden gecontacteerd.

Gaslekkage

Gas lekkages vragen om directe aandacht, zowel voor de zekerheid in de woning als een nutteloze hoge stookkosten. Heeft bijvoorbeeld de leverancier lage gasdruk waargenomen of ruikt u ergens gas. Onderneem direct actie en schakel direct onze loodgieter Eindhoven. Wij detecteren het gaslek op en herstellen dit meestal nog dezelfde dag. Loodgieter nodig? Bel onze loodgieters: 040-4567890

js_loader
Dringend een monteur nodig om uw lekkages te fixen?