loodgieter eindhoven

Hinder wegens lekkages?

Andere diensten

Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw locatie
Een waterlek in huis is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je woonhuis kan veroorzaken en hoge reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Het is daarom van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis ziet.

Lekkage onder het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de expertise en deskundigheid om elk type daklek op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot houtwerk. Mits nodig kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Gootsteen lekkages

De gootsteen is normaal gesproken de hoofd afvoer in de keuken Het afspoelen van borden kan er bijvoorbeeld toe leiden dat naar verloop van tijd de afvoer of sifon verstopt raakt. Deze hardnekkige obstructies zijn meestal simpel te fixen. Indien opgelost kan worden dan springen onze loodgieters graag helpen. Bovendien kunnen loodgieter Eindhoven een lekkende keukenkraan razendsnel en vakkundig oplossen.

Gesprongen of bevroren waterleiding

Een gesprongen waterleiding kan veel schade veroorzaken. Dit resulteert in vanzelfsprekend veel schade. Ingeval een waterleiding breekt, bel dan onmiddellijk een loodgieter Eindhoven. Is de waterleiding bevroren? Ontdooi deze niet eigenhandig. Als de waterpijpleiding snel opgewarmd wordt, kunnen er vervormingen in de pijpleiding of lekken ontstaan. Voor dit soort problematiek moet pertinent een monteur worden gecontacteerd.

Gaslekkage

Gas lekkages vragen om directe aandacht, zowel voor de zekerheid in de woning als een onnodige hoge stookkosten. Heeft bijvoorbeeld de leverancier lage gasdruk waargenomen of ruikt u ergens gas. Onderneem direct actie en schakel direct onze loodgieter Eindhoven. Wij vinden het gaslek op en herstellen dit meestal nog dezelfde dag. Gasloodgieter nodig? Bel onze loodgieters: 040-4567890

js_loader
Wij verhelpen verschillende soorten lekkages