loodgieter eindhoven logo

Hinder wegens lekkages?

Werkzaamheden
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
Wij komen bij u in de buurt

Een daklekkage is normaal gesproken een langdurige en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om iedere mogelijke lekkages op het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u recommanderen over de ontdekking zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend framewerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en repareren wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Ondergelopen kelder

Een fikse regenbui of verstopping in het rioolsysteem kan leiden tot lekkages in de kelder. Doordat het rioolsysteem de grote hoeveelheden water niet kan hanteren vormt er druk wat naar verloop van tijd lekkages teweegbrengt. Is uw souterrain ondergelopen? Neem dan contact met ons op, onze loodgieters kunnen de ondergelopen kelder leegzuigen en de lekkages of verstopping meteen herstellen.

Gootsteen lekkages

De gootsteen is doorgaans de afvoer in de keuken Het afspoelen van de vaat zorgt ervoor dat in de lopen der maanden de afvoerleiding of sifon dicht slibt. Deze stugge verstoppingen zijn meestal eenvoudig op te lossen. Als u dit niet eigenhandig kunt oplossen dan springen onze experts graag te hulp. Bovendien kunnen onze loodgieters een slecht werkende kraan snel en vakkundig oplossen.

Gesprongen of dichtgevroren leiding

Een gesprongen waterleidingen kan voor overvloedige waterschades zorgen. Dit brengt automatisch een uitbundige kostenpost met zich mee. Heeft u een gesprongen leiding, neem dan direct contact op met de loodgieter Eindhoven. Is de waterleiding dichtgevroren? Probeer deze dan niet eigenhandig te ontdooien. Door de waterleiding snel warm laten worden van de waterleiding kunnen er scheuren of lekkage ontstaan. Bel voor dit soort problemen altijd de loodgieter Eindhoven.

Gaslekkages

Gas lekken vereisen directe aandacht, zowel voor de zekerheid in het woonhuis als een onnodige hoge gaskosten. Heeft bijvoorbeeld uw leverancier verminderde gasdruk geconstanteerd en/of ruikt het naar gas. Onderneem direct actie en schakel direct onze gas loodgieter Eindhoven. Wij vinden het gaslek op en fixen dit meestal nog dezelfde dag. Gasloodgieter nodig in Eindhoven? Bel ons: 040-123456

js_loader
Snel een monteur nodig om uw lekkages te verhelpen?