loodgieter eindhoven
verstopping verhelpen in Eindhoven

Afvoer in de keuken gangbaar maken - tips van de loodgieter

Een dichte keukenafvoer is een vervelende situatie. Als de loodgieters komen Onze loodgieters geregeld met soort gelijke situaties in aanraking, met de mededeling dat alle mogelijkheden zijn benut om de verstopping te fixen. Is dat ook zo?

In dit artikel zal ik trachten je te assisteren of te bestuderen of je inderdaad al het mogelijke hebt gedaan.
Afvoer ontstoppen is een vuile klus. Wij zijn u graag van dienst. Bel loodgieter Eindhoven vandaag nog

Wat heb je nodig om een keukenafvoer te verhelpen?

Allereerst gaan we kijken of de riolering in de woning goed doorloopt. Is dit het geval, dan gaat het vermoedelijk om een precieze obstructie bij de keuken gootsteen.

Begin met de ontstopper. Als u 0 plomper thuis hebt, kun je er normaliter een vinden in de supermarkt of bouwmarkt.

Zet de ontstopper op de afvoer van de keukenafvoer. Als de afvoer gevuld is met water, laat het water onder de plopper lopen. Houd een doek of stukje plastic tegen de overloop. Trek dan de ontstopper omhoog of naar beneden. Doe dit meerdere keren. Als de kwestie niet wordt verholpen, dan zal het vermoedelijk om een flinke obstructie.

Wat nu te doen

Ga richting het keukenkastje, waar de gootsteen boven zit. Hier vindt u de gootsteen zwanenhals of zwanenhals. Plaats een emmer onder de gootsteen sifon en draai hem los. Als de sifon los komt, valt de obstructie er uit, inclusief de inhoud van de gootsteen. Maak de gootsteen sifon schoon en draai hem weer op zijn plaats. er tevens voor dat u het ringetje uit de gootsteen sifon niet wegspoelt of er uit haalt. Deze ring sluit de gootsteen sifon af.

In veel gevallen is het probleemgeval na de hierboven vermelde handeling verholpen. Wanneer dit niet het geval is zal u een loodgieter moeten inzetten om te onderzoeken waar de verstopping zit. Loodgieter Eindhoven zijn dag en nacht bereikbaar. Om kosten te besparen raad ik u aan om ons tijdens kantooruren te contacteren op telnr.: 040-4567890

Van groot belang, wat moet u vooral niet doen

Gebruik zo gering mogelijk chemicaliën. Dit is veelal schadelijk voor de afvoeren of de leefomgeving. In sommige gevallen kan het Benut van chemicaliën de obstructie zelfs erger maken of breuken in de afvoer veroorzaken.

Hoe gaat de loodgieter de leiding verstopping verhelpen?

Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van een machine waar een trekveer in zit met verschilende hulpstukken. Dit zorgt er tevens voor dat de leiding onbeschadigd blijft en dat de ijzeren veer de verstopping penetreert en kapot maakt. Meestal hopen voetselresten zich op in de leiding wat enorm hard wordt.

Hoe verstopping in de keukenafvoer voorkomen

Gebruik regelmatig zuiveringszout samen met heet water. Dit voorkomt dat vet gaat zich ophoopt in de afvoerleiding. Indien de leiding flink verstopt zit dan heeft zuiveringszout geen zin. de monteurs zullen dan bij u langs moeten gaan op de verstopping op te lossen.
Als u in sanitaire ellende hebt of de boven beschreven tips helpen u niet. Wacht niet langer en bel ons. Wij zijn altijd bereikbaar op het volgende nummer: 040-4567890
Om extra kosten te vermeiden wil ik je aanraden om tijdens kantooruren een afspraak te plannen. Dit is velen malen goedkoper dan in de avond uren in verband met toeslagen.

Overige artikelen

Vandaag een loodgieter nodig?