loodgieter eindhoven

Loodgieter Eindhoven nodig?

vastdraaien van de sifon - klant in Eindhoven

verstopping

Ondervindt u hinder van een hardnekkige verstopping. Bel ons. Loodgieter Eindhoven herstelt verstoppingen in uw WC, keuken en badkamer.

Lekkage

Plasje water gevonden in huis? Grote kans dat u een lek hebt. Onze installateurs komen graag bij u langs om dit te verhelpen.
24/7 spoed loodgieter in Eindhoven

Spoedloodgieter

Onze loodgieter spoeddienst is expliciet gericht op de hoogst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag.

gootsteen afvoer stroomt door met water in Eindhoven
js_loader

Onze loodgieters hebben uitgebreide ervaring en beschikken over specialistische kennis, waar we u graag mee van dienst zijn.

monteur praat met klant in Eindhoven
"Onze specialisten bezitten jarenlange kennis."
Loodgieter Eindhoven
js_loader
Wij zijn direct ter plekke in uw woonplaats.

Verstopping oplossen

verstopping verhelpen in Eindhoven

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u dit probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het slim om de loodgieter te bellen. Wij verhelpen vlot en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de ontstoppen spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Last van lekkage?

reparatie waterleiding in Eindhoven

Een waterlek in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan veroorzaken en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmels kan zorgen dat je ziek maakt. Een lek kan een behoorlijke last zijn voor het woongenot. Het is dus van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een waterlek in huis opmerkt.

Centrale Verwarming

aansluiten cv thermostaat in woning in Eindhoven
De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van uw huis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Eindhoven helpt graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een fikse besparing op de energiekosten, comfort en warmte in het verblijf.

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt veelal verstoppingen. Verstoppingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn de de hoofdzakelijke werkzaamheden. Daarnaast verricht een loodgieter ook onderhoud uit aan b.v. uw CV installatie.

Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in oa Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike

Antwoord: Voor werkzaamheden die ’s nachts, tijdens het weekeinde of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het normale uurtarief. Doorgaans kan onze loodgieter u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de uit te voeren klus.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn aangeraden, dit kan variëren tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf goed op te lossen door het gebruik van een plopper. Dit om onnodige uitgaven aan de loodgieter te voorkomen. Als de opstopping dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze loodgieter.